Dela och gilla oss på Facebook:
Dela på Facebook

Om migStefan Ekberg
Driver Bokförlaget Redaktionen och EGO förlag där flera av Sveriges vassaste författare skriver om hur livet kan bli enklare både privat och på jobbet
stefan@redaktionen.se
Jag driver två bokförlag och har en bakgrund som både journalist, såpaförfattare och företagare. Den rosa granaten kom till för att jag blev så arg på att min dotter som jobbar inom en stor klädkedja kände sig rädd varje gång hon stängde butiken på kvällarna. Hon är tvungen att gå genom ett mörkt område och ner i ett garage och varje stängningskväll skapade oro eftersom området hon jobbar i är ganska otryggt på kvällarna.

Det var för att hon skulle slippa gå omvägar till bilen eller be en väktare följa med som jag satte mig vid ritbordet och tänkte - i ärlighetens namn, så tänkte jag på hur man kunde skrämma skiten ur en angripare. För jag blir så förbannad när jag tänker på att ordentliga människor ska gå omkring och behöva känna sig otrygga, inte kunna ta en joggingtur, en promenad eller bara gå hem själva. Att det finns människor som är rädda för att gå hem från jobbet! Det är inte klokt att det är så. Läs om hur det är här...

Så jag skissade...

Nyckeln är att det är tre larm i ett och att man aktiverar det bara genom att dra i två öglor. När man slänger larmet ifrån sig så skapar det en chock för en angripare, nästan en zon för den som vill bli skyddad.

Och tillverkade...

Larmet är tillverkat i Kina av en välrenommerad larmtillverkare efter mina ritningar och prototyper. Så det är jag som är upphovspersonen bakom larmet.

För övrigt
Jag har också gjort en annan uppfinning - en manick som räddar fiskedrag när de har fastnat på botten utom räckhåll. Jag har kallat den för Draghajen och den finns på marknaden nu. Jag driver också en av Sveriges största sajter om personlig utveckling. Det började som ett hobbyprojekt eftersom jag gillar allt som har med mänskligt tänkande att göra. Nu är det minst två tusen artiklar på sidan. Titta in på Smartare liv om du vill läsa om dig själv.

Och jag har skrivit rätt många böcker, lite över femtio tror jag att det är nu. Mina områden är marknadsföring för småföretagare men också böcker om personlig utveckling och om, ja livet...

Bakom den här sidan ligger vi:
Bokförlaget Redaktionen i Stockholm AB
BOX 23043
104 35 Stockholm
Orgnr 556548-0125


Beställ här:

Köp två granater och få 10% rabatt! Köp tre granater och få 15% rabatt!
Jag vill beställa    st granater - Vi bjuder på frakten!

Namn:
Adress:
Postnr:
Ort:
Mobiltelefon:*
E-post:
* Används endast för avisering av leverans, inte för reklamutskick - OBS det är viktigt att du anger rätt telefonnummer eftersom vår leverantör - DHL - endast aviserar via sms.

  Jag godkänner gällande integritetspolicy