Dela och gilla oss på Facebook:
Dela på Facebook

Integritetsmeddelande

Datasekretess är viktigt och vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter ska bearbetas och skyddas.

Vem är registeransvarig för dina personuppgifter?
De svenska företaget, Bokförlaget Redaktionen i Stockholm AB är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Vilka uppgifter har vi om dig?
De enda uppgifter vi lagrar om dig är de uppgifter som behövs för att kunna skicka din beställning till dig. Vi har inget system för kundprofiler eller andra system för att samordna marknadsföring, bara de uppgifter vi behöver för att skicka det du beställt. E-postadressen du anger används för att kunna skicka en beställningsbekräftelse. Ditt mobiltelefonnummer används bara för att transportföretaget DHL ska kunna skicka en avisering till dig när ditt paket kan hämtas och var.

Var lagrar vi dina uppgifter?
De uppgifter som vi samlar in från dig lagras inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EEA),

Vem har tillgång till dina uppgifter?
Dina uppgifter stannar i företaget. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina data för marknadsföringsändamål till tredje part.

Vilka är dina rättigheter?
Rätt till tillgång:
Du har rätt att begära information om de personuppgifter vi har om dig men vi har inga andra uppgifter än ditt namn, din adress, ditt telefonnummer (endast för sms-avisering) och din e-postadress. Du har också rätt att när som helst be oss att radera de uppgifter vi har om dig. Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett oriktigt sätt kan du kontakta oss och du har också rätt att lämna klagomål till en tillsynsmyndighet.

Personuppgiftsansvarig
Bokförlaget Redaktionen I Stockholm AB
Frejgatan 46
113 27 Stockholm
Tel 08- 30 43 40
Ansvarig Helena@redaktionen.se


Beställ här:

Köp två granater och få 10% rabatt! Köp tre granater och få 15% rabatt!
Jag vill beställa    st granater - Vi bjuder på frakten!

Namn:
Adress:
Postnr:
Ort:
Mobiltelefon:*
E-post:
* Används endast för avisering av leverans, inte för reklamutskick - OBS det är viktigt att du anger rätt telefonnummer eftersom vår leverantör - DHL - endast aviserar via sms.

  Jag godkänner gällande integritetspolicy